Trance healing

Trance healing

Trance healing is een methode waarin we nauw samenwerken met de ziel. We gaan er vanuit dat een mens meerdere levens leeft en steeds wordt bijgestaan door dezelfde ziel. Deze ziel weet dus het antwoord op alle vragen die we hebben (met betrekking tot vorige levens). Trance healing is een actieve manier van healing waarbij we bewust een blokkade behandelen en laten transformeren. Tijdens een sessie doe je dus actief mee waardoor je inzichten krijgt in gedrag en gevoel.

Zware energie komt via je aura je energiestelsel binnen. Wanneer de zware energie te lang in ons energiestelsel aanwezig blijft, kun je klachten krijgen van chronische vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid, een slechte zelfbeheersing, negatieve gedachten, depressies, angsten, fobieën, pijn in je lichaam, hoofd- of buikpijn. Deze klachten hebben meestal geen medische oorzaak of kunnen niet medisch behandeld worden. Het blijft belangrijk om in geval van ziekte een arts te bezoeken, maar het is altijd nuttig om ook naar de energetische oorzaak van klachten te kijken.

Auralifter

De zware energie kan ook van spirits komen die de weg naar het licht niet hebben kunnen vinden na hun overlijden. Veel van deze spirits hebben niet het besef overleden te zijn. Zo’n spirit noem je een auralifter. Een auralifter is een zware energie die altijd gelijkgestemd is aan zijn gastheer. Deze energie is bij jou omdat jij op dit moment in je leven met een soortgelijk thema worstelt. Dat is voeding voor deze energieën. Deze zware energie kleeft aan ons omdat ze zich willen conformeren. Hierdoor raken wij uit balans.

Wanneer je langdurig stress ervaart of wanneer je langdurig in een ongezonde relatie of baan zit, dan trek je deze energie eerder aan. Omdat het zware energie is voel jij jezelf steeds zwaarder worden, tot het niet meer te torsen is en dan loop je vast (nog meer voeding voor de lifters).

Hoe meer licht jij uitstraalt hoe minder last je van deze energieën hebt, deze energieën matchen namelijk niet met licht. Door trance healing worden deze energieën opgespoord en naar het licht gebracht. Hierdoor voel jij je letterlijk lichter en gaat jouw energetisch immuunsysteem omhoog waardoor er licht naar binnen komt.

 

Gebruik het contactformulier Voor meer info, je bestelling of voor je aanmelding!