Spirit animals

krachtdier opsporen

Een disbalans in iemands leven kan ontstaan door het verliezen van je krachtdier. De rol van een krachtdier is om je te beschermen tegen ongelukken. Het krachtdier zorgt er ook voor dat iemand gezond en in balans is.

De meesten van ons werken te onregelmatig met onze krachtdieren of hebben geen idee van het bestaan van een krachtdier. Hierdoor kan het zijn dat ons krachtdier zich gaat vervelen en ons na een paar jaar verlaat. Meestal komt daar een ander krachtdier voor in de plaats maar als die ook niet ingezet of opgemerkt wordt zal ook deze weer verdwijnen. Hierdoor kun je chronische gezondheidsproblemen ervaren. Ook ongeluk aantrekken is een teken dat iemand niet in zijn kracht staat. Iemand valt van de trap, is betrokken bij een auto-ongeluk en heeft vervolgens brand in zijn of haar huis. Voor sjamanen is dit een indicatie dat een persoon zijn krachtdier is verloren.

Een ieder van ons heeft meerdere dieren als helper, beschermer en begeleider. Meestal openbaren deze krachtdieren zich in dromen of visioenen. Een krachtdier is de drager van onze persoonlijke kracht. Bepaalde dieren blijven een leven lang bij een persoon terwijl anderen komen en gaan als de situatie erom vraagt.

Door  middel van een meditatie zoeken we samen naar jouw krachtdier zodat jullie (opnieuw) gekoppeld worden aan elkaar, zodat je jouw krachtdier (opnieuw) kan inzetten bij lastige situaties of bij disharmonie.

 

 

 

Gebruik het contactformulier Voor meer info, je bestelling of voor je aanmelding!