Shamanic healing

Shamanic Healing

Wij zijn allemaal uniek en we hebben allemaal onze eigen overtuigingen en behoeften. Wanneer je komt voor een consult word je op een Sjamanistische wijze gecoacht.  Sjamanen/ Sjamanistisch Practitioners richten zich op het herstellen of in stand houden van harmonie van een individu of van een gemeenschap.

Sjamanen/ Sjamanistisch Practitioners werken met de metafysische kant van ziekten of pijn. Dit betekent dat ze ziekte en pijn spiritueel benaderen, niet medisch. Volgens sjamanen duidt ziekte op disbalans. Deze disbalans ontstaat volgens de sjamanen door deze drie algemene oorzaken:

  1. Krachtverlies (power animal loss)
  2. Zielsverlies (soul loss, soul stealing)
  3. Spirituele blokkades (intrusions)

Sjamanisme is mythisch en vergt een open houding zodat je de wereld kunt waarnemen vanuit een andere werkelijkheid. Niet beter of slechter, gewoon anders. De werkelijkheid zoals hij nu is ken je al maar dient deze nog? Kijken vanuit een Sjamanistisch perspectief zou weleens deuren voor je kunnen openen naar een nieuwe werkelijkheid, naar een ander pad waardoor je je lotsbestemming (weer) kunt gaan volgen in plaats van in je noodlot terecht te komen.

Omdat ik werk met de energie van het moment is iedere behandeling anders. Er zijn verschillende sjamanistische methoden en technieken die ik toepas maar ook maak ik graag gebruik van klankschalen om jou te begeleiden naar een staat waarin jij je het prettigst voelt maar uiteindelijk ben jij natuurlijk diegene die beslist. Op de homepage vind je uitleg over de voornaamste methoden die ik gebruik tijdens een healing.

Deze technieken zullen je helpen oude onverwerkte zaken op te ruimen en problemen tot de kern aan te pakken. Ze nemen je mee door vergevingswerk en brengen je uiteindelijk naar de plek waar je wilt zijn. Thuis in jezelf, gevuld met (zelf)liefde.

Ik hoop je snel te ontmoeten! 

Gebruik het contactformulier Voor meer info, je bestelling of voor je aanmelding!