MD Bobinsana

caapi/bobinsana 50/50(beide ook los te verkrijgen)

Bobinsana is een struikachtige boom die tot 6 meter hoog wordt. Deze plant komt uit de bodem van verschillende Amazone-landen zoals Peru, Ecuador, Colombia, Brazilië en Bolivia. Bobinsana houdt van water en kan dus in overvloed worden gevonden naast beekjes en rivieren en produceert prachtige roze tot roodachtige bloemen die lijken op poederdonsjes. De bloem opent zich twee keer per dag om 04:00 uur en om 16:00 uur.                             

Bobinsana is geen hallucinogeen maar sjamanen voegen het graag toe omdat het naar verluidt een zachtaardige spirituele verbinding maakt de plantwereld. Bobinsana staat ook bekend als opwekker van lucide dromen vol kleuren en visioenen. Onder de inheemse stammen van het Amazone-regenwoud wordt Bobinsana beschouwd als een “plantleraar” die al duizenden jaren in ceremonies wordt gebruikt. Sommige stammen voegen Bobinsana toe aan hun ceremoniële thee omdat ze geloven dat het helpt bij verdriet, het hart opent voor liefde en de persoon meer rust en vrede brengt. Uit onderzoek in Zweden is gebleken dat de plant COX-remmers bevat, wat een remedie is tegen artritis. Dit verklaart waarom Bobinsana zo gerenommeerd is voor het genezen van reuma en artritis in Zuid-Amerika! Bobinsana wordt gebruikt voor vele voordelen, waarvan sommige hieronder worden vermeld:                 

 -Hartopener / Zelfliefde                              

 -Ondersteuning van het immuunsysteem                           

 -Ondersteuning bij verdriet                       

 -Geestelijke verbinding                 

 -Ontstekingsremmer                    

 -Ouderdomsklachten                   

 -Verwerken van verlies (liefdesverdriet en rouw)                            

 -Vermindert stress                        

-Reumatoïde artritis                       

-Energieniveaus verhogen                          

-Dyspnea (kortademigheid)                        

-Creativiteit / zelfexpressie                         

-Koude en koude rillingen

 

Je kunt dit product bestellen door het contactformulier in te vullen. Een flesje van 30ml kost € 55,00 en gaat 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van de dosering. Wanneer je hebt besteld stuur ik een betaalverzoek en wanneer de betaling succesvol is afgerond stuur ik het flesje naar je toe. Hierbij zit een doseerschema.                         

deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de fda   

Dit product is niet bestemd voor diagnose, genezing of voorkoming van ziekte                

 

Gebruik het contactformulier Voor meer info, je bestelling of voor je aanmelding!