Horny Goat

horny goat

Geschiedenis

Horny Goat wordt al meer dan 2000 jaar door beoefenaars gebruikt en bestaat uit verschillende soorten epi medium, een bladplant die in het wild groeit, het meest overvloedig op grotere hoogten.

Horny Goat dankt zijn grappige naam aan de ontdekker, een geitenherder die bij toeval achter de werking van het kruid kwam. Hij liep met zijn geiten door het hoogelandgebied in China waar de geiten de bladeren van dit epi medium aten, waarna de geiten op een bijzondere manier actief werden. Ook bekend als Epi medium of Yin Yang Huo, werd Horny Goat voor het eerst beschreven in oude klassieke Chinese geneeskrachtige teksten. Tegenwoordig heeft Horny Goat een belangrijke plaats in de traditionele Chinese geneeskunde en wint het wereldwijd aan populariteit.

Overzicht informatie

Achter de grappige naam van Horny Goat staat een beproefd afrodisiacum dat het libido bij mannen en vrouwen verhoogt en de erectiele functie bij mannen verbetert. En hoewel de exacte manier waarop Horney Goat werkt onbekend is, is de plant al lang in dienst om seksueel vuur te herstellen, de erectiele functie te stimuleren, vermoeidheid te verminderen en ongemak in de menopauze te verlichten. Het wordt ook gebruikt voor zwakke rug en knieën, gewrichtspijn, artritis, mentale en fysieke vermoeidheid en geheugenverlies samen met vele andere aandoeningen.

Toepassing 

 • Bronchitis
 • Postmenopauzale aandoeningen
 • Ejaculatieproblemen.
 • Erectiestoornissen (ED).
 • Vermoeidheid.
 • Hartziekte.
 • Hoge bloeddruk.
 • HIV / AIDS.
 • Gewrichtspijn
 • Leverziekte.
 • Geheugenverlies.
 • Seksuele problemen

Werking

De bladeren van de plant bevatten een verscheidenheid aan flavonoïden, polysachariden, sterolen en een alkaloïde genaamd magna Florine.

Horny Goat bevat chemicaliën die de bloedstroom kunnen verbeteren en de seksuele functie kunnen verbeteren. Het bevat ook fyto-oestrogenen, chemicaliën die enigszins werken als het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Dit kan botverlies bij postmenopauzale vrouwen verminderen.

Het gedurende 6 maanden innemen van Horny Goat kan het cholesterol verlagen en de oestrogeenspiegels verhogen bij postmenopauzale vrouwen.

Aanbevolen dosering

Om te beginnen start je met maximaal 5 druppels onder je tong, slik niet, laat het opgenomen worden door je mondslijmvlies. Dat duurt niet lang, een paar minuten. Als je toch slikt, verliest je de helft van de werkzame waarde omdat het maagsysteem de helft zal afbreken.

Horny Goat is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Horny Goat voelen de effecten na 1-4 dagen. Het advies is om tenminste twee maanden dagelijks te druppelen. Neem na twee maanden een week pauze om tolerantie te voorkomen. Laat je ervaring je gids zijn. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Belangrijk om te weten 

Horny Goat is een microdosering die net als andere microdoseringen als een teacher kan werken. Het kan dingen aanraken die rijp zijn om aangepakt te worden maar ben je (voor)bereid? Stel dat je al geruime tijd je intimiteit onderdrukt en door het nemen van Horny Goat dient deze intimiteit zich weer aan. Ben je dan klaar om deze intimiteit weer ruimte te geven? Kun je het verwelkomen op dit moment in je leven?

Ga opzoek naar jouw sweetspot door te spelen met de dosering. In de eerste week neem je echter nooit meer dan vijf druppels, hierna kun je verhogen of verlagen. Waar jij je het prettigst bij voelt.

De Horny Goat in dit flesje is 25x geconcentreerd. Hierdoor heb je aanzienlijk minder nodig dan wanneer je capsules zou nemen. Het is bereid op basis van gedistilleerd water en bevat geen alcohol.

De Horny Goat Weed wordt vele uren gekookt. Na het filteren van de vloeistof wordt de heldere vloeistof allemaal samen gekookt tot er een dikke pasta achterblijft met het zuivere goud van deze plant. Je zult het geweldig vinden.

Contra-indicaties

 • Zwangerschap en Borstvoeding: Horny Goat is MOGELIJK ONVEILIG wanneer het oraal wordt ingenomen tijdens de zwangerschap. Er is niet genoeg bekend over de veiligheid van het gebruik van Horny Goat tijdens het geven van borstvoeding. Blijf aan de veilige kant en vermijd het gebruik.
 • Bloedingsstoornissen: Horny Goat kan de bloedstolling vertragen. Dit kan het risico op bloedingen verhogen. In theorie kan het nemen van Horny Goat bloedingsstoornissen verergeren.
 • Hormoongevoelige kankers en aandoeningen: Horny Goat werkt als oestrogeen en kan bij sommige vrouwen de oestrogeenspiegels verhogen. Horny Goat kan oestrogeengevoelige aandoeningen, zoals borst- en baarmoederkanker, erger maken.
 • Lage bloeddruk: Horny Goat kan de bloeddruk verlagen. Bij mensen die al een lage bloeddruk hebben, kan het gebruik van Horny Goat de bloeddruk te laag houden en daardoor het risico op flauwvallen verhogen.
 • Chirurgie: Horny Goat kan de bloedstolling vertragen. Dit kan het risico op bloedingen tijdens een operatie verhogen. Stop met het nemen van Horny Goat minstens 2 weken voor een operatie.
 • Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Ingrediënten: Epimedium sagittatum & gedistilleerd water

Bewaaradvies: In koelkast bewaren. Goed schudden voor gebruik! 4 tot 6 maanden houdbaar.

(deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de fda.
Dit product is niet bestemd voor diagnose, genezing of voorkoming van ziekte)

Gebruik het contactformulier Voor meer info, je bestelling of voor je aanmelding!