Events

Events

SHAMANIC BREATHWORK

SOUND HEALING 

(max. 20 pers.)


Datum: UITGESTELD IVM CORONA

Investering: € 50,00 p.p.  (inclusief btw) (introductieprijs) 

Yoga Studio BE Spaarnwouderstraat 69, 2011 AC Haarlem

BREATHWORK WORKSHOP

Ademhaling is een krachtige methode voor zelfexpressie en heling.

Wil je oude overtuigingen loslaten? Wil je van fysieke klachten af? Wil je toxische trauma’s uitademen? Wil je meer energie? Lijkt het je interessant om te kunnen ‘zien’ vanuit een ander bewustzijnsniveau? Schrijf je dan in voor deze workshop! 

Tijdens deze workshop doen we gezamenlijke ademhalingsoefeningen. Deze zijn ook zeer eenvoudig thuis toe te passen. Je leert over verschillende technieken en wat deze technieken met je (kunnen) doen. 

Wat gaan we doen?

We beginnen met jou kennis te laten maken met verschillende soorten ademtechnieken. Daarna doen we een oefening om jou in contact te brengen met de blokkade(s) die jou op dit moment beperk(en)t en die je graag uit zou willen blazen. Als we opgewarmd zijn gaan we sneller ademhalen op pittige muziek. We sluiten af met een Sound Healing in de vorm van een klankschalen lig-concert. Laat je verrassen, je zult er geen spijt van krijgen! 

Twijfel je? Je mag mij gerust bellen! 06-18476262

INHALE THE FUTURE, EXHALE THE PAST….

Contra-indicaties

Omdat Ademwerk krachtig kan werken, zowel op de psyche als fysiek, gelden een aantal contra-indicaties. Bij sommige contra-indicaties is de mate waarin je het hebt, bepalend of je deel kan nemen aan een workshop. Bij andere aandoeningen is het helemaal niet mogelijk. Neem contact met mij op als je twijfelt. De contra-indicaties zijn:

  • Hart- en vaatziekten
  • Psychische aandoeningen zoals borderline, schizofrenie, (aanleg voor) psychose etc.
  • Recente operaties
  • Fysieke verwondingen inclusief botbreuken of gewrichten uit de kom
  • Infectieziekten en besmettelijke ziekten
  • Glaucoom
  • Loslatend netvlies of andere netvliesproblemen
  • Epilepsie
  • Osteoporose
  • Zwangerschap

De volgende filmpjes bevatten meer uitleg over breathwork:

Breathe to Heal

Holotropic Breathing

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen.  Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van mij hebt ontvangen, want het kan zijn dat de bijeenkomst volgeboekt is. Dank je wel en graag tot bij een van de sessies! Betaling vindt plaats via een betaalverzoek of contant op de dag zelf. Na aanmelding ontvang je een intakeformulier en meer informatie.