Events

Events

SHAMANIC BREATHWORK

soulretrieval 

 

Datum: 25 & 26 juni / 23 & 24 juli / 13 & 14 augustus

 Frequency Vibes

https://frequencyvibes.nl/

Frequency Vibes

Deze zomer geef ik Shamanic Breathwork en Soul Retrieval Workshops op het prachtige Frequency Vibes Festival! 

Het is een klein, laagdrempelig festival voor maximaal 100 bezoekers per dag.

Er is van alles te beleven op deze betoverende locatie, je kunt diep naar binnen gaan en jouw schaduwkanten aankijken of je laat je de hele dag verwennen. Het belangrijkste van deze dagen is dat jij centraal staat! Kijk waar jouw behoeftes liggen en schrijf je -ter plekke- in voor een workshop naar keuze.

Tickets: https://frequencyvibes.nl/ 

SOUL RETRIEVAL

Soul retrieval is een tool om verloren zielsdelen, gerelateerd aan trauma, terug te halen om zo weer bestaansrecht te geven. De soul retrieval die wij op het festival aanbieden is ontwikkeld door Lars Faber. (Wie kent hem niet) Lars laat met deze soul retrieval zien dat je op zeer efficiënte wijze ook eigenschappen kunt terughalen die niet persé door trauma zijn ontstaan. Denk hierbij aan (zelf)vertrouwen of zelfliefde.

Deze eigenschappen kunnen verloren zijn gegaan toen dát ene gebeurde waardoor die eigenschap of dat talent blokkeerde, of het heeft zich opgebouwd door de jaren heen. Je kunt te maken hebben gehad met fysieke of een psychische aanval(len) waardoor er een stukje van jouw ziel is afgehaakt. Om je nooit meer zo te voelen als op dat moment heb je het besluit genomen om de deze eigenschap of dit talent te  gaan verstoppen. Hoe jonger je bent wanneer je begint met verstoppen, hoe moeilijker het is om dit op te sporen.

Tijdens deze soul retrieval halen we informatie uit het veld waardoor jij je alleen maar over hoeft te geven. En je mag een wens doen! Welk stuk(je) van je ziel mis je en zou je graag weer terug willen hebben?

Toen ik zelf deze soul retrieval deed heb ik gevraagd om vertrouwen. Vertrouwen in het proces, vertrouwen in Spirit, vertrouwen in mezelf, vertrouwen in moeder Aarde.

Ik wist niet dat mijn vertrouwen zo ver verstopt zat totdat ik het weer terug had. Na de opleiding waar de soul retrieval onderdeel van uitmaakte, heb ik in vol vertrouwen mijn deuren geopend van mijn eigen praktijk! Eindelijk had ik het vertrouwen terug en geloofde ik de negatieve stemmen in mijn hoofd niet meer. Het werd stil in mijn hoofd waardoor ik ruimte kreeg voor creativiteit, iets wat ik in een volgende soul retrieval teruggekregen heb! 😉

Those who don’t believe in magic will never find it…

 

BREATHWORK WORKSHOP

Shamanic breathwork is een krachtige methode voor zelfexpressie en heling.

Wil je oude overtuigingen loslaten? Wil je van fysieke klachten af? Wil je toxische thema’s uitademen? Wil je meer energie? Lijkt het je interessant om te kunnen ‘zien’ vanuit een ander bewustzijnsniveau? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Wat is sjamanistisch ademen?

Sjamanistisch ademen is een ongecontroleerde ademhalingstechniek, waarin je als het ware hyperventilatie uitlokt. Door middel van vragen die we vooraf behandelen kom je achter jouw beperkende overtuigingen. Soms voel je zo’n overtuiging zelfs in je fysieke lichaam. We gaan naar dat punt toeademen. Je raakt hierdoor uit je comfort zone, wat weer een reactie kan opleveren. Misschien maakt het je boos, misschien verdrietig, misschien agressief, misschien voel je schaamte of je buitengesloten. Dáár adem je dan doorheen. Weg ermee!

Dit alles gaat gepaard met pittige muziek, op het irritante af om jou nog meer uit je comfort zone te halen.

….. Inhale the good shit …..

….. Exhale the bullshit …..

Contra-indicaties

Omdat Ademwerk krachtig kan werken, zowel op de psyche als fysiek, gelden een aantal contra-indicaties. Bij sommige contra-indicaties is de mate waarin je het hebt bepalend of je deel kan nemen aan een workshop. De contra-indicaties zijn:

  • Hart- en vaatziekten
  • Psychische aandoeningen zoals borderline, schizofrenie, (aanleg voor) psychose etc.
  • Recente operaties
  • Fysieke verwondingen inclusief botbreuken of gewrichten uit de kom
  • Infectieziekten en besmettelijke ziekten
  • Glaucoom
  • Loslatend netvlies of andere netvliesproblemen
  • Epilepsie
  • Osteoporose
  • Zwangerschap

De volgende filmpjes bevatten meer uitleg over breathwork:

Breathe to Heal

Holotropic Breathing