Despacho

Despacho

Wat is het?

Een despacho is een offer voor moeder aarde. Door het maken van een despacho geven we verschillende materialen uit de natuur terug aan moeder aarde om dingen die ons niet meer dienen los te kunnen laten. Een despacho ziet eruit als een kunstwerk waar je een duidelijke een intentie instopt. Zo wordt iedere despacho een persoonlijk verhaal. Een despacho maken helpt bij allerlei soorten persoonlijke verwerking. Je kunt een despacho ook (collectief) inzetten voor een ander. Het maken van een despacho werkt meditatief, helend en verlichtend.

Hoe werkt het?

  • Zijn er ‘dingen’ of personen die uit je systeem wilt hebben? Los wilt laten?
  • Zijn er karaktereigenschappen van jezelf (saboteurs) waar je vanaf wil?
  • Is er iemand ziek of verdrietig uit je omgeving en wil je diegene weer graag gezond zien?
  • Draag je (oude) pijn die toxic begint te worden?

Dan is het maken van een despacho een goede methode. Ik zie een despacho als een soort wensput. Je vertelt aan het muntje wat je wens is en je gooit de intentie in het water. Bij een despacho blaas je de intentie (wens) in de blaadjes en met de energie van je intentie maak je met zorg jouw kunstwerk af. Vervolgens bied je de despacho aan moeder Aarde aan. Dit kun je doen op 3 manieren:

  • We geven jouw despacho aan het element vuur (verbranden in een kampvuur)
  • We geven jouw despacho aan het element water (in de zee of een ander water)
  • We geven jouw despacho terug aan het element aarde (door middel van begraven, ergens in de natuur).

Wanneer je despacho klaar is beslis je op gevoel welke van de drie elementen het beste past bij jouw intentie.

Mensen zeggen vaak tegen mij dat ze wel los wíllen laten maar ze niet weten hoe. Ik denk dat het maken van een despacho een goede manier is om los te laten omdat je actief bezig bent met loslaten, zo maak je het tastbaar en kun je er actie op ondernemen.

Hucha Healing

Hucha betekent zware energie. Tijdens een Hucha Healing geven we deze zware energie terug aan moeder Aarde zodat zij het kan neutraliseren. 

Laatst heb ik voor mijzelf een despacho gemaakt om een ongeboren ziel (miskraam) los te laten waardoor het naar het licht kon gaan. Ik heb de despacho begraven en vond zowel het maken als het  begraven fijne momenten. Graag deel ik hierbij een foto van mijn despacho.

 

Duur: max. 1,5 uur

Investering: € 90,00

 

Gebruik het contactformulier Voor meer info of voor je aanmelding!